Buz Hokeyi Federasyonu'nun paylaşımı olay yarattı!

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Akhisarspor, Fenerbahçe'yi 3-2 yendi ve kupaya uzandı. Maçın ardından Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu'nun resmi Twitter hesabından yapılan açıklama Sarı Lacivertli taraftarları kızdırdı. Gelen tepkiler sonrası Federasyon'dan bir açıklama geldi.


Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde Fenerbahçe ile Akhisarspor karşı karşıya geldi. Akhisar güçlü rakibini 3-2 yendi ve tarih yazarak kupayı müzesine götürdü.

Maçın ardından Sarı Lacivertliler büyük üznütü yaşarken, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu'na ait Twitter hesabından atılan bir tweet ortalığı karıştırdı.

Federasyonun twitter hesabından yapılan paylaşımda ''Demek kimsenin kafası gözü yarılmayınca sonuç böyle oluyor.'' ifadesi kullanıldı.

Buz Hokeyi Federasyonu'nun paylaşımı olay yarattı!

Tepkilerin artmasının ardından Federasyon'dan konuyla ilgili bir açıklama geldi. Atılan tweette, "Amacımız içerisinde şiddetin hiçbir türlüsünün barınmadığı bir spor camiasına vurgu yapmaktı. Bu amaçla işin içerisine biraz mizah kattık. Maksadını aşan, kitleleri üzen veya bir tarafa mal edilen söylemler üzerine özürü bir borç biliriz." ifadelerine yer verildi.

Buz Hokeyi Federasyonu'nun paylaşımı olay yarattı! - Resim : 2

Ayrıca Federasyon Başkanı Halit Albayrak da konu ile ilgili gerekilenin yapılacağını duyurdu.

Buz Hokeyi Federasyonu'nun paylaşımı olay yarattı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe buz hokeyi federasyonu tweet tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.