Büyükşehirleri kana bulama planı suya düştü!

Büyükşehirlerde bombalı saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen iki terörist Hatay'da yakalandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugün yaptığı açıklamada bugün bir terör eyleminin engellendiğini duyurmuştu.

Büyükşehirlerde bombalı eylem hazırlığında olduğu belirlenen 2 şüpheli, emniyetin operasyonuyla Hatay'da yakalandı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleriyle bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugün bir terör eyleminin engellendiğini duyurmuştu.

Artık olay sonrasında değil kesintisiz olarak operasyonların yapıldığını kaydeden Bakan Soylu, "2020'de 15 Temmuz'un en genç şehidi Halil İbrahim Yıldırım'ın anısına icra edilen 'Yıldırım Operasyonları' tamamlandıktan hemen sonra 11 Ocak'ta şehit Eren Bülbül'ün anısına başlatılan 'Eren Operasyonları' 11 ayrı bölgede devam ediyor." dedi.

"HATTA BİRİSİNİ DE BU SABAH ENGELLEDİK"

Yılbaşından bugüne kadar 121 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini ifade eden Bakan Soylu, yine yılbaşından bu yana PKK'nın 26 terör eyleminin engellendiğine vurgu yaparak "Hatta birisini de bu sabah engelledik. 4 kişi örgüte katıldı. Bunun sadece 2'si yurt içinden 2'si Almanya'dan. Buna rağmen 35 kişi ikna yoluyla teslim oldu. 878 kilogram patlayıcı ele geçti, bunların 42 kilogramı plastik patlayıcı." ifadesini kullandı.

Büyükşehirleri kana bulama planı suya düştü! ile ilgili etiketler PKK terörist Eylem bomba büyükşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.