Büyükelçi Serdar Kılıç, Türkiye'nin Ermenistan Özel Temsilcisi olarak atandı

Eski Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, Türkiye'nin Ermenistan Özel Temsilcisi olarak görevlendirildi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Aralık ayında duyurduğu atama, 11 Ocak 2022 tarihli Resmi Gazete'de yer aldı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan ile normalleşme sürecinde Türkiye'nin özel temsilcisinin eski Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç olacağını açıklamıştı. Atama kararı 11 Ocak 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda Büyükelçi Serdar Kılıç'ın, Ermenistan Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Özel Temsilcisi olarak görevlendirildiği belirtildi.

Serdar Kılıç, 7 yıl süren Washington Büyükelçiliği görevini Mart 2021'de tamamlamıştı. Normalleşme süreci kapsamında Türkiye ve Ermenistan Özel Temcileri arasındaki ilk toplantı 14 Ocak'ta Moskova'da yapılacak.

 

Büyükelçi Serdar Kılıç, Türkiye'nin Ermenistan Özel Temsilcisi olarak atandı

 

 

 

 

 

Büyükelçi Serdar Kılıç, Türkiye'nin Ermenistan Özel Temsilcisi olarak atandı ile ilgili etiketler Resmi Gazete serdar kılıç Ermenistan özel temsilcisi atama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.