Büyükçekmece’deki feci kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi! Yaralı genç o anları anlattı

İstanbul'un ilçesi Büyükçekmece'de otomobilin İETT otobüs durağına dalması sonucu 1 kişi hayatını kaybetmiş, 15 kişi de yaralanmıştı. Feci kazada yaralanan 14 yaşındaki çocuk da kurtarılamadı. öte yandan kazayı yaralı olarak atlatan Nurullah Türk, yaşadığı dehşeti anlatarak, aracın hızla geldiğini gördüğünü ama kaçamadığını söyledi.

İstanbul'da, E-5 Karayolu Kumburgaz mevkii Beylikdüzü istikametinde meydana gelen kazada, 30 yaşındaki S.T. idaresindeki 09 HK 225 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu İETT otobüs durağına dalmış, kazada 1 kişi hayatını kaybederken 15 kişi de yaralanmıştı.

Büyükçekmece’deki feci kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi! Yaralı genç o anları anlattı

Kaza sonrası ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Mehmet Alp Güney'in (14), hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

KAZADA YARALANAN GENÇ O ANLARI ANLATTI

Öte yandan kazada yaralanan Nurullah Türk isimli genç, yaşanan feci kazayı anlattı.

Yaralı genç, “Biz orada durakta duruyorduk. Bir anda arabanın hızını gördüm ama kaçamadım. Araba geldi, gözümü açtığımda ayağımdan ve başımdan kan akıyordu. Hatırladıklarım bunlar daha fazla detayları hatırlayamıyorum” diyerek yaşadığı dehşet dolu kazayı anlattı.

İHA

Büyükçekmece’deki feci kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi! Yaralı genç o anları anlattı ile ilgili etiketler İstanbul Büyükçekmece kaza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.