Büyükçekmece'de kumarhaneye çevrilen villaya polis baskını!

Büyükçekmece'de kumarhaneye çevrilen villaya yapılan polis baskınında, 13 kişi gözaltına alındı. Diğer taraftan, 18 bin 190 lira da para cezası kesildi.

Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda İstanbul Büyükçekmece'de bir villanın kumarhaneye çevrildiğini tespit etti. Ekipler ulaştıkları bilgilerin ardından, Türkoba mahallesi Cumhuriyet caddesinde bulunan villayı izlemeye aldı.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Villayı izleyen ekipler, içeriye çok sayıda kişinin girip çıktığını tespit etikten sonra operasyon düzenlendi.

Büyükçekmece'de kumarhaneye çevrilen villaya polis baskını!

Polis ekipleri, Cumhuriyet savcılığından alınan iznin ardından Perşembe günü saat 23.45 sıralarında villaya giriş yaptı.

Büyükçekmece'de kumarhaneye çevrilen villaya polis baskını! - Resim : 2

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Baskın sırasında içende kumar oynayan 10 kişi ile işletmeci ve 2 krupiyer gözaltına alındı. Polis kamerasıyla görüntülenen baskın sırasında villanın adeta bir "casino" gibi dizayn edildiği belirlendi.

Büyükçekmece'de kumarhaneye çevrilen villaya polis baskını! - Resim : 3

İçerde yapılan aramada bir rulet masası, çok sayıda oyun kağıdı, para yerine kullanılan renkli pullar ve pos cihazı ele geçirildi. Şüphelilerin rulet ve teksas pokeri tabir edilen oyunları oynadıkları belirlendi.

Büyükçekmece'de kumarhaneye çevrilen villaya polis baskını! ile ilgili etiketler Büyükçekmece polis baskın kumarhane
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.