Büyükada'da şoke eden görüntü! Oyuncu Bade İşçil isyan etti

Annesini ziyaret etmek için Büyükada'ya giden 37 yaşındaki oyuncu Bade İşçil, gördüğü çöp manzaraları karşısında adete şoke oldu. İşçil, çöplerin toplanmamasına sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla isyan etti.

Bade İşçil'e Büyükada'da kötü sürpriz. İşçil, önceki gün Büyükada'da yaşayan annesi Kadriye Gündüz'ün yanına gitti.

Büyükada'da şoke eden görüntü! Oyuncu Bade İşçil isyan etti

Yaz aylarının büyük kısmını Büyükada'da geçiren işçil, ağaçlardan dut toplayarak keyifli anlarını Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

Bade İşçil

EKREM İMAMOĞLU'NA SOSYAL MEDYADAN MESAJ GÖNDERDİ

Hayvansever kişiliği ve çevreye duyarlılığıyla bilinen İşçil, daha sonra gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Her köşe başında çöplerin biriktiğini ve toplanmadığını gören oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na mesaj gönderdi.

 

'YOLDA YÜRÜNECEK GİBİ DEĞİL'

Çöp yığınlarının fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan İşçil, "Ama bu güzelliklere bu görüntüler yakışmamış. Yazık, 'Burada bugün grev mi var?' dedim ama insanlar, 'Yok belediyede çöp toplayacak adam yokmuş, ondan' diyor. Belli bu sene denize girilmeyecek adalarda, ama yolda da yürünecek gibi değil" açıklamasında bulundu.

Büyükada'da şoke eden görüntü! Oyuncu Bade İşçil isyan etti - Resim : 3

37 yaşındaki oyuncu paylaşımına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu etiketledi.

ADA SAKİNLERİ DE TEPKİLİ

Bade İşçil'in bu mesajına Ada'da yaşayan birçok vatandaştan da tepki geldi. Ada sakinleri, "Belediye hiç bir hizmet sunmuyor. Geçen seneden beri her yer çöp kokuyor. Güzelim adalarda resmen rezalet yaşanıyor" diyerek isyan ettiler.

 Büyükada'da şoke eden görüntü! Oyuncu Bade İşçil isyan etti - Resim : 4

Bade İşçil 2018’de biten ‘Ufak Tefek Cinayetler’de oynamıştı. Geçen yıl da bir dijital platform dizisinde küçük bir rolü vardı. İşçil, son dönemde ekranlardan uzakta bir yaşam sürüyor.

 

 

Büyükada'da şoke eden görüntü! Oyuncu Bade İşçil isyan etti ile ilgili etiketler Bade İşçil Büyükada Adalar Çöp Ekrem İmamoğlu İBB Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.