Büyükada Beltur plaj ve otel ücreti! Büyükada Beltur plajına nasıl gidilir?

Beltur, 2023 yazında Büyükada'da açtığı plaj ve otel ile ücreti ve yeri gibi konularda araştırılıyor. Peki Büyükada Beltur plaj ücretleri ne kadar? Beltur Büyükada otelinin günlük ücreti kaç TL? Beltur Büyükada plajına nasıl gidilir? İşte Büyükada Beltur plaj ve otel ücreti ve merak edilen diğer detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükada'da açılan Beltur plajı ve oteli ücreti ve konumu ile merak konusu oldu. Peki Büyükada Beltur plaj ücretleri ne kadar? Beltur Büyükada otelinin günlük ücreti kaç TL? Beltur Büyükada plajına nasıl gidilir? İşte Büyükada Beltur plaj ve otel ücreti ve merak edilen diğer detaylar...

Büyükada Beltur plaj ve otel ücreti! Büyükada Beltur plajına nasıl gidilir?

BÜYÜKADA BELTUR PLAJ GİRİŞ ÜCRETİ

Beltur Büyükada Plajı, yaz sezonuna özel hizmet saatleri ve ücretleriyle ziyaretçilere hizmet vermeye başlıyor

Beltur Büyükada Plajı, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere farklı ücretlerle ziyaretçilere açık olacak. Plaj hizmetleri hafta içi saat 09.00-19.00, hafta sonu ise 09.00-19.00 saatleri arasında sunulacak. Beltur Kafe ise plaj alanında bulunacak ve saat 10.00-21.00 veya 22.00 arasında hizmet verecektir. Ziyaretçilerin plaja dışarıdan yiyecek ve içecek getirmeleri yasaklanmış olup, yiyecek-içecek servisi sadece Beltur Kafe tarafından sağlanacak.

Beltur Büyükada Plajı için belirlenen giriş ücretleri ise hafta içi 200 TL ve hafta sonu 300 TL olarak belirlenmiştir. Bu ücretlere şezlong, şemsiye ve ulaşım hizmetleri dahildir.

BÜYÜKADA BELTUR OTEL ÜCRETİ

Beltur Otel Büyükada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BELTUR tarafından işletilen bir tesis olup, Büyükada'da bulunmaktadır. Otel, İstanbullulara doğayla iç içe bir konaklama deneyimi sunmayı hedeflemektedir. 

BELTUR BÜYÜK ADA PLAJINA NASIL GİDİLİR?

Beltur Otel/Plaj Büyükada'ya ulaşmak için farklı seçenekler bulunmaktadır. Deniz yolculuğu tercih edenler, Bostancı'dan 40 dakika, Maltepe'den 20 dakika veya Kadıköy'den 1 saat 10 dakika süren deniz yolculuğu ile Büyükada'ya ulaşabilirler. Ayrıca Kabataş-Beşiktaş-Eminönü hattından kalkan tarifeli seferlerle yaklaşık 1 saat 40 dakika süren bir deniz yolculuğu sonrasında da Büyükada'ya varılabilir.

Büyükada Beltur plaj ve otel ücreti! Büyükada Beltur plajına nasıl gidilir? - Resim : 2

Büyükada merkezden ise BELTUR'un elektrikli araçları veya ada taksileriyle 10 dakikalık bir mesafe kat edilerek otele ulaşmak mümkündür. Alternatif olarak, deniz taksileri kullanılarak doğrudan otel iskelesine de ulaşılabilir.

Beltur Otel Büyükada'nın fiyatları hakkında kesin bilgilere erişmek için otelin resmi web sitesi veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek gerekiyor. Otelin konaklama, yemek ve diğer hizmetlerin fiyatları mevsimlere ve rezervasyon tarihine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle, güncel fiyat bilgilerini öğrenmek için doğrudan otelle iletişime geçmek en sağlıklısı olacaktır.

Beltur Otel Büyükada'nın Restoran, Snack Bar, Kafe, Spa ve Spor Salonu, Toplantı Odası, Amfi Tiyatro, Çocuk Parkı, Plaj ve Açık Havuz gibi olanaklara sahiptir. Otelde 24 saat açık resepsiyon, oda servisi, kuru temizleme ve çamaşır yıkama gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Beltur Restoran, deniz ve bahçe manzarası eşliğinde yerel ve uluslararası mutfaklardan seçkin lezzetleri sunmakta olup, kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi bulunmaktadır. Ayrıca Beltur Snack Bar, deniz manzarasında hafif atıştırmalıklar ve içecekler sunmaktadır.

Büyükada Beltur plaj ve otel ücreti! Büyükada Beltur plajına nasıl gidilir? ile ilgili etiketler BELTUR Büyükada otel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.