Büyük umutlarla gelmişti: Fenerbahçe'den İspanya'ya gidiyor

Fenerbahçe'de büyük umutlarla takıma katılan fakat istenileni bir türlü veremeyen Diego Rossi, Ryan Kent'in de gelmesiyle gözden tamamen düştü. Rossi için İtalya'dan ve İspanya'dan teklifler var.

Fenerbahçe'nin Uruguaylı 25 yaşındaki kanat oyuncusu Diego Rossi'nin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ryan Kent'in de takıma katılmasıyla iyice gözden düşen Rossi için İtalya'dan Bologna, İspanya'dan ise Real Sociedad ve Real Betis devreye girdi.

6 MİLYON BONSERVİS BEDELİ BELİRLENDİ

Sezon başında sarı-lacivertli ekibin 5.5 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı Diego Rossi için İtalya'nın Bologna kulübünden 4 miliyon euro teklif geldi. Fenerbahçe bu teklifi kabul etmezken en az 6 milyon euroluk teklif beklediğini bildirdi.

Real Sociedad ve Real Betis'in oyuncuyla ilgilendiği ve Fenerbahçe ile temasa geçecekleri gelen haberler arasında. Fenerbahçe Rossi'yi bu yıl takımda tutmayı düşünmüyor.

51 MAÇA ÇIKTI

Diego Rossi bu sezon Fenerbahçe formasıyla 51 resmi maça çıktı ve 4 gol, 11 asistlik katkı sağladı.

Büyük umutlarla gelmişti: Fenerbahçe'den İspanya'ya gidiyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Diego Rossi İspanya Real Sociedad Bologna
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.