Büyük tehlike; Zombi hapı, içenleri yamyama dönüştürüyor...

2011'de Amerika'da ortaya çıkan ve 'zombi hapı' adı verilen sentetik uyuşturucu, dünyaya hızla yayılıyor. Son olarak Brezilya'da görülen hapı kullananlar tıpkı bir zombi gibi davranıyor ve 'yamyam' özellikleri gösteriyor. Hapın ismi Flakka..Amerika'da hapın etkisindeki bir kişi bir evsizin yüzünü, bir başkası da oda arkadaşının beynini yedi.

Amerika Miami'de 2012'de Rudy Eugene adlı bir adam bir evsizin yüzünü yemeye başladı. Polis geldiğinde, Rudy Eugene, kurbanının yüzünün yüzde 80'ini yemişti.

Polisin uyarılarına rağmen yamyamlığı devam eden katil, vurularak öldürüldü. Otopsi sonucu Rudy Eugene'nin Amerika sokaklarında "Ivory Wave", "Vanilla Sky", "Bliss" ve "Purple Rain" adıyla satılan sentetik uyuşturucunun (uyarıcı) etkisi altında olduğu saptandı.

basliksiz-1-27

2011'de Indiana'da bir adam bir yolun kenarında bir bayrak direğine tırmanıp ve yoğun trafiğin bulunduğu bir caddeye atlamıştı. Pensylvania'da bir başka adam manastıra girip rahip bıçaklamıştı. West Virginia'da bir kadın çırılçıplak soyunmuş, cildinin altında bir şey olduğunu sandığı için kendini parçalamıştı.

Ekran_Resmi_2017-10-03_00.23.53

ÖNCELERİ YASALDI

Bu uyarıcı, uzun süre Amerika'da yasal olarak satıldı. Çünkü içindeki maddelerin kullanım oranı, yasal sınırların altındaydı. Bu maddenin adına 'Beath Salt'(banyo tuzu) denildi. Çünkü şekli banyo tuzu gibiydi. Çin'de üretiliyor ve bir dozu sadece 25 dolara satılıyordu. Rude Eugene olayından sonra Louisiana Toksik Maddeler Merkezi Müdürü Mark Ryan, New York Times'a 'zombi hapının' nasıl üretildiğini anlattı ve yetkilileri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Büyük tehlike; Zombi hapı, içenleri yamyama dönüştürüyor... ile ilgili etiketler uyuşturucu zombihapı flakka beathsalt toksikmadde tehlike
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.