Büyük müjde vatandaşları ağlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan günlerdir beklenen müjdeli haberi bugün açıkladı. Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğal gaz bulunduğu haberinin verilmesinin ardından bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde düzenlediği toplantıda kamuoyunun merakla beklediği "müjdeye" ilişkin açıklama yaptı.

Erdoğan, Karadeniz'deki Tuna-1 kuyusunda 320 milyar metreküp doğal gaz bulunduğunu duyurdu. Erdoğan, "Keşfedilen doğal gaz, çok daha zengin enerjinin yalnızca bir parçasıdır." diye konuştu.

Zonguldak'taki vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını televizyondan takip etti. Bazı vatandaşlar müjde sonrası duygulu anlar yaşadı.

Büyük müjde vatandaşları ağlattı

Adana'da bazı vatandaşlar tarihi açıklamayı kıraathaneler ve kafelerden, bazıları da cep telefonları üzerinden takip etti.

Büyük müjde vatandaşları ağlattı - Resim : 2

Büyük müjde vatandaşları ağlattı - Resim : 3

Sivaslılar ise müjdeli haberi meydanlardaki dev ekranlardan takip etti.

Büyük müjde vatandaşları ağlattı - Resim : 4

 

Büyük müjde vatandaşları ağlattı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı doğal gaz Fatih semti müjde
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.