Büyük İstanbul Yürüyüşü afişinde skandal! ÇGD ve AGD'nin logolarını izinsiz kullanmışlar

Büyük İstanbul Yürüyüşü afişi ortalığı karıştırdı. Yürüyüşün afişinde logolarının izinsiz olarak kullanıldığını açıklayan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Anadolu Gençlik Derneği dava açmaya hazırlanıyor. İki dernek organizasyona katılmayacaklarını da duyurdu.

Büyük Uyanış Derneği tarafından 28 Kasım 2021 pazar günü düzenlenecek olan "Büyük İstiklal Yürüyüşü" afişinde bir skandala imza atıldığı ortaya çıktı.

Yürüyüş çağrısı yapılan afişte logoları bulunan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇGD) ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) etkinlikle alakaları olmadığını ve logolarının izinsiz olarak kullanıldığını açıkladı.

Organizasyona katılmayacaklarını belirten ÇGD ve AGD, yürüyüşü düzenleyenler hakkında hukuki süreci başlatacaklarını bildirdi.

Büyük İstanbul Yürüyüşü afişinde skandal! ÇGD ve AGD'nin logolarını izinsiz kullanmışlar

ÇGD HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATACAK

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, yürüyüş fişinde logolarınınizinsiz kullanılmasıyla ilgili hukuki süreç başlatılacağını duyurdu. ÇGD'den yapılan açıklamada, "Büyük Uyanış Derneği tarafından hazırlanan Büyük İstiklal Yürüyüşü afişinde derneğimizin logosu bilgimiz dahilinde olmadan izinsiz bir şekilde kullanılmıştır. Söz konuşu yürüyüş ile derneğimizin hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Derneğimizin yürüyüşün düzenlenişinde katkı gösteren ve/veya yürüyüşü organize eden bir kurum gibi algılanacak şekilde afişe edilmesini kabul etmiyoruz. Konuyla ilgili gerekli hukuki süreç başlatılacaktır." denildi.

Büyük İstanbul Yürüyüşü afişinde skandal! ÇGD ve AGD'nin logolarını izinsiz kullanmışlar - Resim : 2

"DERNEK OLARAK YÜRÜYÜŞLE ALAKAMIZ YOK"

Sosyal medyadan yaptıkları açıklamada yürüyüşe katılmayacaklarını belirten Anadolu Gençlik Derneği'nden şu açıklama yapıldı:

"Büyük Uyanış Derneği tarafından hazırlanan Büyük İstiklal Yürüyüşü afişinde derneğimizin logosu bilgimiz olmadan kullanılmıştır. Söz konusu yürüyüşle alakalalı derneğimizin ilgi ve alakası yoktur. Derneğimizin yürüyüşün organizatörüymüş gibi algılanacak şekilde afişe edilmesini kabul etmiyoruz. Gerekli hukuki süreç yürütülecektir."

Büyük İstanbul Yürüyüşü afişinde skandal! ÇGD ve AGD'nin logolarını izinsiz kullanmışlar - Resim : 3

 

Büyük İstanbul Yürüyüşü afişinde skandal! ÇGD ve AGD'nin logolarını izinsiz kullanmışlar ile ilgili etiketler Büyük İstanbul Yürüyüşü Büyük Uyanış Derneği Afiş logo Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ÇGD Anadolu Gençlik Derneği agd
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.