Büyük ikramiye o damat adayına çıktı!

Sürekli verdiği kötü haberlerle gündeme gelen 'Felaket Tellalı' lakaplı Onur Akay yıllar önce Star TV'de Zuhal Topal'ın izdivaç programına çıkan damat adayına büyük ikramiye çıktığını söyledi.

Ses sanatçısı Onur Akay, tüm Türkiye'nin merak ettiği 2018 yılbaşı büyük ikramiyesinin İstanbul talihlisini açıkladı. 2018'in talihlisi, bir dönem izdivaç programlarında boy gösteren damat adayı çıktı. Ayrıca Onur Akay talihlinin çeyrek biletle çekilen fotoğrafını da Instagram adresinden paylaştı.

1,5 AYDIR ONU ARIYORDU

Aldığı tehditlerden sonra gerçek İstanbul talihlisini 1,5 aydır aradığını söyleyen Onur Akay, "İnsanlar bana çıktığını ve sakladığımı düşünüyordu. Oysa ben bilet bile almamıştım. Nereye gitsem ilk önce bu konu bana soruluyordu ve özellikle aldığım tehditlerden sonra, gerçek İstanbul talihlisini aramaya karar verdim ve 1,5 ay sonra buldum. 2018 yılbaşı büyük ikramiyesinin İstanbul talihlisi, bir dönem izdivaç programlarında boy gösteren damat adayı Medet Batal'dır" dedi.

onur-akay-acikladi-buyuk-ikramiye-izdivacta-es-10558180_5440_m

FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Ayrıca Talihlinin 9794035 numaralı çeyrek biletle çekilen fotoğrafını da Instagram adresinden paylaşan Onur Akay, "Medet, kendisini açıklamam için bana izin verdi ancak televizyonlara çıkmak istemiyor. Parasını daha yeni aldı. O da yakın çevresinde duyulunca sıkıntılar yaşamış. Paranın belli bir kısmını da yardım için kullanacağını söyledi. Hayırlara vesile olsun." ifadelerini kullandı.

Büyük ikramiye o damat adayına çıktı! ile ilgili etiketler Zuhal Topal Onur Akay büyük ikramiye talihli damat adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.