Büyük gün... iOS 11 müthiş yeniliklerle geliyor! / VİDEO

Yeni iPhone modelleriyle birlikte uzun zamandır Beta süreci devam eden iOS 11 de kullanıcılara sunulacak. shiftdelete.net editörleri, iOS 11 sürümü ile gelen yeni özelliklere yakından baktı..

Yeni iPhone modelleri bugün ilk kez vitrine çıkıyor. Yeni iPhone modellerinin yanı sıra, uzun süredir beta süreci devam eden iOS 11'in de yakın zamanda kullanıcılara sunulması bekleniyor.

fewfljewg

PEKİ İOS 11 HAYATIMIZA NE GETİRECEK?

Apple'ın yeni mobil işletim sistemi, aslında hayatı kolaylaştırmak adına birçok yeni özellikle geliyor. Örneğin herhangi birisine Wi-Fi şifrenizi paylaşmak için artık sadece telefonu o cihaza yaklaştırmak ve tek bir tuşla onay vermek yeterli oluyor.

Tabii ki iOS 11 sadece iPhone tarafında değil, iPad tarafında da büyük yenilikler getiriyor. Yavaş yavaş neredeyse bir dizüstü bilgisayar deneyimi sunan iPad cihazlar, yeni sürümle beraber daha da yetenekli hâle geliyor.

shiftdelete.net editörleri, iOS 11 sürümü ile gelen yeni özelliklere yakından baktı.. İşte o video...

Büyük gün... iOS 11 müthiş yeniliklerle geliyor! / VİDEO ile ilgili etiketler iPhone Apple ios11 map harita
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.