Büyük darbe alan Ermenilerin teçhizatları ortaya çıktı

Azerbaycan ordusunun Ermeni saldırılarına karşı başlattığı operasyonun 5. gününde de Ermenistan ordusuna darbe üstüne darbe vuruldu. Bölgeden gelen sıcak görüntülere bir yenisi daha eklendi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, el koyduğu Ermeni güçlerine ait askeri araç ve teçhizatları paylaştı.

Azerbaycan'ın Ermenistan'ın saldırıları sonrası başlattığı operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

Çatışmaların beşinci günde de devam ettiği bölgede Ermenistan'ın büyük zayiat verdiği, Azerbaycan ordusunun saldırılarıyla 200'den fazla tank, zırhlı araç, füze sistemi, aralarında Rus hava savunma sistemi S-300'lerin de olduğu 31 hava savunma sisteminin yok edildiği öğrenildi.

Büyük darbe alan Ermenilerin teçhizatları ortaya çıktı

AZERBAYCAN ELE GEÇİRİLEN TEÇHİZATLARI PAYLAŞTI

Öte yandan Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Fuzuli-Cebrail ve Ağdere-Terter bölgesinde ele geçirilen Ermenistan güçlerine ait askeri araç ve teçhizatları paylaştı. Azerbaycan, Ermenistan ordusunun taarruz taburunun sancağını ele geçirmişti.

Büyük darbe alan Ermenilerin teçhizatları ortaya çıktı - Resim : 2

Büyük darbe alan Ermenilerin teçhizatları ortaya çıktı ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Ermeni Saldırı teçhizat
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.