Büyük buluşma: Can Gönül, ağabeyi Gökhan Gönül'ün yanına gitti!

İzmit’te bir yetiştirme yurdunda büyüyen ve izlediği bir futbol maçı sırasında milli futbolcu Gökhan Gönül’ün kardeşi olduğunu öğrenen Can Gönül, ağabeyi ile görüşmek için Rize'ye gitti.

İzmit'te bir yetiştirme yurdunda büyüyen ve izlediği bir futbol maçı sırasında milli futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu öğrenen Can Gönül, dün bir televizyon programında Gökhan Gönül ile ilk defa görüştü.

"BEN DE ANNESİZ BÜYÜDÜM, BİR AN ÖNCE ARAMIZA GELMESİNİ İSTİYORUZ"

27 yıldır ilk kez ağabeyiyle temas kuran Can, bu sırada gözyaşlarına boğuldu. Bu sezon Çaykur Rizespor'a transfer olan 35 yaşındaki sağ bek, Show TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın programına telefonla bağlanarak, "Ben de annesiz büyüdüm. Babaannem beni büyüttü. Ben, Can'ın neler yaşadığının farkındayım. Bir an önce aramıza gelmesini istiyoruz. Can bizim kardeşimiz. İnkar etmiyorum. Ben de bunu 3-4 gün önce öğrendim. 3 kardeştik 4 kardeş olduk" dedi.

 

CAN GÖNÜL, AĞABEYİNİN BULUNDUĞU RİZE'YE GİTTİ

Program sırasında Gökhan Gönül, Can'ın kardeşi olduğunu kabul ederek görüşmek için yanına davet etti. Bu davet üzerine Can Gönül dün gece saatlerinde İstanbul'dan ayrılarak Gökhan'ın bulunduğu Rize'ye gitti.

Büyük buluşma: Can Gönül, ağabeyi Gökhan Gönül'ün yanına gitti! ile ilgili etiketler Gökhan Gönül Rize Can Gönül
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.