Büyük aşk bitti! Büşra Develi ile Cem Aktay'ın ayrılık sebebi ortaya çıktı

2019 yılında aşk yaşamaya başlayan Caroline Koç’un yeğeni Cem Aktay ile 28 yaşındaki oyuncu Büşra Develi’nin ilişkisi sona erdi. Develi, sosyal medyada sosyetik sevgilisiyle birlikte olan bütün fotoğraf karelerini sildi. Çiftin arasındaki aşkı, Develi’nin kıskançlıklarının bitirdiği ortaya çıktı.

Burak Deniz'den ayrıldıktan sonra uzun süre kalbini aşka kapatan Büşra Develi, 2019 yılında sosyetik isim Caroline Koç'un yeğeni Cem Aktay ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medya hesabından sık sık sevgilisiyle paylaşımlar yapan Develi'nin bir hamlesi kafaları karıştırdı. Ekranların sevilen yüzü Develi, sevgilisiyle birlikte çekilen fotoğraf karelerini tek kalemde sildi.


Çiftin ilişkisinin bitme sebebinin ise 'kıskançlık' olduğu öne sürüldü. Hürriyet'yen Mehmet Üstündağ, konu ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

''ÇOK MUHABBET TEZ AYRILIK GETİRMİŞ...'''


''2019 yılından beri Cem Aktay’la birlikte olan güzel oyuncu Büşra Develi yeniden yalnız...
Caroline Koç’un ablası Madeleine Giraud’un oğlu Cem Aktay’la birlikte olan Develi, tüm pandemi sürecini sevgilisinin Söke’deki çiftliğinde geçirmişti.

Büyük aşk bitti! Büşra Develi ile Cem Aktay'ın ayrılık sebebi ortaya çıktı

Ancak belli ki çok muhabbet tez ayrılık getirmiş. Daha önce bir kez ayrılıp barışan çift, bu kez ilişkilerini kesin olarak sonlandırmış. Duyduğuma göre Cem Aktay, Büşra Develi’nin kıskançlıklarından çok bunaldığı için böyle bir karar almış.

Daha önce de Develi ile benzer sorunlar yaşayan Aktay’ın bu kez çok kararlı olduğu iddia ediliyor.

Büyük aşk bitti! Büşra Develi ile Cem Aktay'ın ayrılık sebebi ortaya çıktı

Önceki gün 28’inci yaşına giren güzel oyuncu ise dostlarıyla yaptığı kutlamadan fotoğraflar paylaşarak, “Ben iyiyim” mesajı verdi.''

Büyük aşk bitti! Büşra Develi ile Cem Aktay'ın ayrılık sebebi ortaya çıktı ile ilgili etiketler Büşra Develi Sosyal Medya Cem Aktay
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.