Büşra Develi kimdir? Akıncı dizisinin Nergis'i Büşra Develi boy kaç? Evli mi?

Akıncı dizisinde Nergis karakterini canlandıran Büşra Develi hakkında araştırmalar devam ediyor. ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Akıncı dizisi oyuncusu Büşra Develi boyu kaç, evli mi?

Büşra Develi Akıncı dizisinde Nergis karakterini canlandırıyor. ATV'de yayın hayatına başlayan Akıncı dizisi büyük ilgi gördü. Dizide Nergis'i oynayan Büşra Develi kimdir?

BÜŞRA DEVELİ KİMDİR? BOYU KAÇ?

1993 doğumlu İzmit’te doğan 27 yaşındaki Büşra Develi oyunculuk eğitimi almak için İstanbul’a gitmiştir. İstanbul’da yetenek sınavlarını kazanan başarılı oyuncu üniversite eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Tiyatro bölümünü kazanmıştır. Karşımıza ilk ke İlyas Yalçıntaş’ın klibinde oynamıştır. Daha sonra sevilen oyuncu birçok başarılı platformlarda yer almıştır.

Büşra Develi kimdir, kaç yaşında? Akıncı dizisi Nergis karakteri Büşra  Develi biyografisi

Büşra Develi’nin oynadığı diziler

2015 yılında "Tatlı Küçük Yalancılar" da Selin karakterini oynayarak karşımıza çıkmıştır. Daha sonra 2016 yılında"Tatlı İntikam" dizisinde Rüzgâr karakteri ile seyirciyle buluşmaktadır. Develi; 2017-2018 yılında birçok kişi tarafından izlenen farklı bir platformda karşımıza çıkmaktadır. "Fi" dizisi ile karşımıza çıkan Develi oldukça başarılı olmuştur.

BÜŞRA DEVELİ BOYU KAÇ?

2018 yılında "Mehmet: Bir Cihan Fatihi" dizisinde Eleni’yi canlandırmıştır. Şu an ise "Akıncı" dizisinde Nergis karakteri olarak karşımıza çıkmaktadır. Büşra Develi'nin boyu 1.80'dir.

 

Büşra Develi kimdir? Akıncı dizisinin Nergis'i Büşra Develi boy kaç? Evli mi? ile ilgili etiketler ATV büşra develi boyu kaç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.