Buse Varol'a Alişan'ın cimriliği soruldu, 'Değil' diyemedi!

Cimriliğiyle meşhur şarkıcı Alişan'ın oyuncu sevgilisi Buse Varol, ünlü şarkıcının cimri olup olmadığına dair soruya ilginç bir yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı Alişan yeni disizi 'Dostlar Mahallesi'nin setinde tanıştığı Buse Varol ile aşk yaşıyor. İkili, geçtiğimiz akşam birlikte gittikleri mekanın kapısında muhabirlerin sorularını yanıtladı.

"CİMRİ OLUP OLMADIĞINI SÖYLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN"

Sözcü'de yer alan habere göre; Buse Varol, "Alişan’ın cimriliğini gördünüz mü?" şeklindeki soru üzerine, "Daha iki aydır birlikteyiz, cimri olup olmadığını söylemek için çok erken” ifadelerini kullandı.

CEVABINI DÜZELTTİ

Alişan, bu yanıtı beklemediği için sevgilisine şaka yollu bir uyarıda bulundu. Varol ise “Genelde onunla ilgili yalan haberler çıkarıldığı için cimriliğiyle ilgili haberlerin de yalan olduğuna inanıyorum” sözleriyle, ilk cevabını düzeltme gereği duydu.

Buse Varol'a Alişan'ın cimriliği soruldu, 'Değil' diyemedi! ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol cimri
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.