Buse Varol Hamile mi? Alişan sosyal medyadan ne mesaj yazdı?

Buse Varol hamile mi sorusu magazin gündemini takip edenler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Alişan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası eşi Buse Varol hamile mi merak edildi. Alişan ve Buse Varol hamilelik için hangi işareti kullandı? Detaylar haberimizde...

Buse Varol hamile mi sorusu gündemi takip eden ve Alişan hayranları tarafından merak ediliyor. Önceki gün Buse Varol'un havuz kenarından yaptığı yaptığı paylaşım heyecanlandırdı. Alişan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu iddiaları güçlendirdi. Peki Buse Varol hamile mi, Alişan ne dedi? İşte detaylar...


BUSE VAROL HAMİLE Mİ?


Şarkıcı Alişan'ın (43) eşi Buse Varol (30), zafer işareti yaptığı pozu Instagram hesabından paylaştı. Takipçileri, ünlü oyuncunun paylaşımına "İkinci çocuk mu geliyor?" şeklinde yorumlar yaptı. Alişan'ın sosyal medya mesajı da iddiaları güçlendirdi.

ALİŞAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN NE DEDİ?

Buse Varol, önceki gün havuz kenarında çekilen bir karesini sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.Takipçileri, 30 yaşındaki oyuncunun zafer işareti yaptığı pozuna, "İkinci çocuk mu geliyor?" ve "Hamile misin?" şeklinde yorumlar yaptı.

"ÇOK ŞÜKÜR"

Alişan'ın, önceki gün sosyal medya hesabından "Çok şükür" notu ve nazar boncuğu emojisi ile yaptığı bu paylaşım da hamilelik iddialarını güçlendirdi.Ünlü çift, 'hamilelik' iddiaları hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

 

Buse Varol Hamile mi? Alişan sosyal medyadan ne mesaj yazdı? ile ilgili etiketler Buse Varol Alişan hamile mi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.