Buse Narcı'nın kıskançlıktan gözü döndü!

Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Sinan Akçıl tarafından terk edilen genç oyuncu Buse Narcı, Akçıl'ın yeni sevgilisi Gizem Kayalı'nın estetiği olduğunu iddia etti.

Buse Narcı, kendisinden 21 yaş büyük Özcan Deniz'le aşk yaşadığı dönemde, ensesindeki ‘Özcan’ yazılı dövmeyle çok konuşulmuştu. 25 yaşındaki oyuncu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında bu dövmeyle ilgili soruyu yanıtladı.

ÖZCAN DÖVMESİNİ KAPATTI

Rahmetli babasının adının ‘Özcan’ olduğunu ve dövmeyi babasının anısı için lisede yaptırdığını belirten Buse Narcı, sonrasında hayatına girecek erkeği düşündüğü için bu dövmenin üzerine kanat şeklindeki başka bir dövmeyle kapattığını açıkladı.

 'BİR KADIN KENDİNİ BU DURUMA NASIL SOKAR?'

Sinan Akçıl'la ayrılığı ile ilgili soruları yanıtlayan Buse Narcı, Akçıl'ın yeni sevgilisi 2016 Best Model of Turkey birincisi Gizem Kayalı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Sabah kalktım, gazeteye bir baktım biz ayrılmışız, Sinan başka biriyle aşk yaşıyor. Sinan Akçıl'ın bana bu yaptığı hakarettir. Beni istemediğini söyleseydi, ona mutluluklar dilerdim. Onu Gizem'le görünce şaşırmadım aslında. Gizem'den haberim yoktu. Bir kadın bunları bile bile nasıl kendini bu duruma sokar? Kendimi kullanılmış hissetmiyorum. Sinan Akçıl'ın sevgilisi Gizem'de estetik var."

Buse Narcı'nın kıskançlıktan gözü döndü! ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Buse Narcı gizem kayalı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.