Özcan Deniz'in yerini melek kanatları aldı!

Bir dönem oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla gündeme gelen genç oyuncu Buse Narcı, ensesinde bulunan 'Özcan' dövmesini hayatına girecek kişiyi düşündüğü için sildirdiğini söyledi.

Özcan Deniz'le yaşadığı aşkla geniş bir kitle tarafından tanınan ve magazin muhabirlerinin takibine giren oyuncu Buse Narcı, o dönem ensesindeki 'Özcan' dövmesiyle konuşulmasının ardından bugün katıldığı 2. Sayfa programında samimi açıklamalarda bulundu.

"HAYATIMA GİRECEK ERKEK İÇİN ÖZCAN DÖVMESİNİ SİLDİRDİM"

Rahmetli babasının adının 'Özcan' olduğunu ve dövmeyi babasının anısı için lisede yaptırdığını söyleyen Narcı sonrasında hayatına girecek erkeği düşündüğü için bu dövmenin üzerine kanat şeklindeki başka bir dövmeyle kapattığını söyledi.

Özcan Deniz'in yerini melek kanatları aldı!

"AYRILDIKTAN SONRA HİÇ KONUŞMADIK"

Özcan Deniz'le ilişkisi bittikten sonra onu hiç görmediğini söyleyen Narcı, ayrıca telefonla bile görüşmediğini söyledi.

Özcan Deniz'in yerini melek kanatları aldı! ile ilgili etiketler Özcan Deniz Dövme Buse Narcı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.