Bursaspor maçına giden Beşiktaş taraftarlarının üzerinden çıkanlar şok etti!

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçını izleyecek Beşiktaş taraftarları 40 otobüsle yola çıktı. Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Gemlik Kuzey çıkışında durdurulan otobüslerde, jandarma ve çevik kuvvet ekipleri arama yaptı.

İstanbul'da öğle saatlerinde kimlik ve üst aramaları yapılan Beşiktaş taraftarları onlarca otobüsten oluşan konvoy ile Bursa'ya geliyor.

Süper Lig'in 31. hafta kapanış maçı Bursaspor Beşiktaş karşılaşması için yola çıkan, Siyah beyazlı taraftarları jandarma ve Çevik Kuvvet ekipleri arama yaptı. Aramalarda drone'de kullanıldı.

lkadhfsadfs

Beşiktaş taraftarlarını arayan jandarma ve polis ekipleri aramalarda taraftarların üzerinde bıçak gibi kesici alet ve sopa ele geçirildi.

Yol boyunca tezahürat yapan siyah-beyazlı taraftarları taşıyan otobüslerin, güvenlik önlemleri altında birkaç saat içinde Timsah Arena'ya ulaşması bekleniyor.

dfgkhsdkfjgdsfgsdgf

Bursaspor maçına giden Beşiktaş taraftarlarının üzerinden çıkanlar şok etti! ile ilgili etiketler Beşiktaş Bursaspor Otobüs taraftar arama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.