Bursa'daki yürek sızlatan görüntülere ünlü isimler isyan etti

Bursa'da kiraladığı evi çöplüğe çeviren Pınar A.’nın (44), 9 yaşındaki öz yeğeni Cem Muhammet A.'yı 1 yıl boyunca odada kitli tutması ve işkence etmesi büyük tepkilere neden oldu. Ünlü isimler yürek sızlatan görüntüler karşısında tepkilerini sosyal medyadan dile getirdi. İzzet Çapa, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ''Dilerim aynı cezayı, bu dünyadada yaşayacaklardır'' ifadelerini kullandı.

Bursa'da yaşanan olay kan dondurdu. Pınar A. isimli kiracı, oturduğu süre boyunca kira ödemeyince evi mahkeme kararıyla tahliye edildi. Evin tahliyesi sırasında ise acı gerçek ortaya çıktı. Kiracının, çöplüğe çevirdiği evde 9 yaşındaki yeğenini 1 yıldır kilitli tuttuğu ortaya çıktı. Olayın ardından teyze ve kızı gözaltına alındı.

Bursa'daki yürek sızlatan görüntülere ünlü isimler isyan etti


9 YAŞINDAKİ ÇOCUK KORUMA ALTINA ALINDI

Çocuğun odada kilitlendiği ve tuvaletini dahi odaya yaptığının görülmesi üzerine sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Çöp evde tutulan çocuk, olay yerine gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Bursa'daki yürek sızlatan görüntülere ünlü isimler isyan etti - Resim : 2

Sağlık ekipleri talihsiz çocuğun tahmini 1 yıldır odada kilitli tutulduğunu, süre zarfında çocuğun saçları ile tırnaklarının uzadığı, çok zayıfladığı ve vücudunda yaralar olduğunu tespit etti. Talihsiz çocuk hastanedeki tedavisinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı.

Bursa'daki yürek sızlatan görüntülere ünlü isimler isyan etti - Resim : 3

Yürekleri sızlatan bu görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu. Konu ile ilgili İzzet Çapa sosyal medya hesabından bir yazı kaleme aldı.

İzzet Çapa paylaşımında şu ifadelere yer verdi:


''Bursa'da mahkeme kararıyla boşaltılmak istenen çöp evde, 9 yaşında bir çocuk bulundu...
Bir yıldır odada kilitli tutulan çocuğun çok zayıfladığı ve vücudunda yaralar olduğu görüldü. ..
Çocuklara...
Kadınlara...
Yaşlılara...
Hayvanlara...
Yani kendini savunamayacak canlara kötülük yapanlara...
Eminim cehennemin özel bir yerinde bir bölüm ayrılmıştır...
Ve dilerim aynı cezayı, bu dünyadada yaşayacaklardır...
İki cihanda da lanetlisiniz siz...''

İzzet Çapa'nın bu paylaşımına ünlü isimlerden yorum yağdı. Geçtiğimiz aylarda ikiz kızlarını kucağına alan oyuncu ve sunucu Seray Sever, ''Offff ağladım fotoğrafa, yapabileceğimiz bişey var mı bu yavru için'' yorumunda bulundu.

Eski manken ve şarkıcı Ebru Destan ise yaşanan olaya ''İnsan dediğin canavar her şeyi yapar ben anladım !'' sözleriyle isyan etti.

Bursa'daki yürek sızlatan görüntülere ünlü isimler isyan etti ile ilgili etiketler Bursa İzzet Çapa Seray Sever Ebru Destan çöp ev
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.