Bursa'daki depremin ardından Naci Görür'den açıklama: "Bu fay yavaş stres biriktiriyor"

Dün Bursa'da meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak "Bu fay yavaş stres biriktiriyor" dedi.

Bursa'da dün AFAD verilerine göre saat 15.14'te meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki derpem, merkez üssü Gemlik olmak üzere çevre ilçelerde de hissedildi.

Kandilli Rasathanesi tarafından büyüklüğü 4.0 olarak açıklanan depreimin deribliği AFAD verilerine göre 10.86 km, Kandilli verilerine göre de 4.9 km olarak kaydedilmişti.

Korkutan depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den de bir açıklama geldi.

"BU FAY YAVAŞ STRES BİRİKTİRİYOR"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Görür "Gemlik Bursa’da da 4,0 deprem meydana geldi. Deprem KAF’ın güney kolu, Gemlik Fayı üzerinde. Bu fay yavaş stres biriktiriyor. Son deprem 1857 yılında. Sevgiyle" ifadelerini kullandı.

Bursa'daki depremin ardından Naci Görür'den açıklama: "Bu fay yavaş stres biriktiriyor" ile ilgili etiketler Naci Görür Bursa Gemlik deprem
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.