Bursa'da Ukraynalı birinin cesedi kullanılmış giysi kutusunda bulundu!

Bursa'da Ukrayna uyruklu bir şahsın cesedi, giysi geri dönüşüm kutusuna sıkışmış halde bulundu. Cesedi farkeden mahalleli polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsın uyruğunu ve öldüğünü belirledi. İçinde bulunulan konjonktürde ölü bulunan şahsın Ukrayna uyruklu olması dikkat çekti.

Olay, 23.30 sıralarında Bursa merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi.

UKRAYNA UYRUKLU OLMASI DİKKAT ÇEKİCİ

Alınan bilgiye göre, Ukrayna uyruklu olduğu öğrenilen Behpasha Tamazov sokak üzerinde bulunan kullanılmış giysi ve ayakkabı kutusunun eşya bırakılan kısmından girerek eşya almak istediği tahmin ediliyor. Daha sonra eşya bırakılan kapaktan çıkmaya çalışan Tamazov oraya sıkıştı.

VATANDAŞLAR CESEDİ FARK ETTİ

Kullanılmış giysi ve ayakkabı kutusunun kapağında bir kişinin olduğunu gören vatandaşlar, hırsızlık yaptığını düşünerek durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

GİYSİ ALMAK İSTERKEN CANINDAN OLDU

Olay yerine gelen polis ekibi Tamazov'dan tepki alamayınca olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde Tamazov'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin ve Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemelerin ardından, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Öte yandan Tamazov'un hırsızlık suçundan kaydı olduğu öğrenildi

Bursa'da Ukraynalı birinin cesedi kullanılmış giysi kutusunda bulundu! ile ilgili etiketler Ukrayna Ceset Bursa giysi dolabı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.