Bursa'da uçak sokağa düştü: 2 kişi hayatını kaybetti

Bursa'da tek motorlu uçak Yunuseli Havalimanı yakınlarında sokak arasında düştü. Kazanın gerçekleştiği yerde yangın çıktığı öğrenildi. Bursa Valisi Canpolat yaptığı açıklamada uçaktaki pilot ve öğrenci pilotun hayatını kaybettiğini açıkladı.

Bursa'da Yunuseli Havalimanı'na yakın bir yerde evlerin bulunduğu noktaya tek motorlu bir uçak düştü. Uçağın düştüğü yer arasında evler de var. Mahalleli büyük bir korku yaşadı. Sokakta yangın çıktı. Bursa Valisi iki kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

 Bursa'da uçak sokağa  düştü: 2 kişi hayatını kaybetti

Bursa Valisi Yakup Canbolat "Eğitim uçağının düşmesi sonucu pilot ve öğrenci pilot hayatını kaybetti. İlk tespitlere göre yaralı yok" dedi. Mahalle sakinlerinden kayıp olmadığını belirten Canpolat, hayatını kaybedenlerin kimliğinin yakınlarına bildirilmeden açıklanmayacağını söyledi. Vali Canpolat, düşen eğitim uçağının teknik sebeplerden ötürü düştüğünü tahmin ettiklerini sözlerine ekledi.

Bursa'da uçak sokağa  düştü: 2 kişi hayatını kaybetti - Resim : 2

PEŞ PEŞE PATLAMA SESLERİ DUYULDU

Bursa'da saat 15.05 yakınlarında meydana gelen uçak kazasının ardından peş peşe patlama sesleri duyuldu. Kazanın meydana geldiği bölgede büyük bir kaos hakim olurken, çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Bursa'da uçak sokağa  düştü: 2 kişi hayatını kaybetti - Resim : 3

"KISA ZAMANDA DETAYLAR ORTAYA ÇIKACAKTIR"

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Geçmiş olsun. İçinde 2 kişinin olduğu 'ultralight' tipi bir uçak. Mahallede yaralanan veya hayatını kaybeden yok. Patlamayla beraber araçlar yanmaya başlamış. Bunlar da park halindeki araçlarmış. Kısa bir zaman içerisinde detaylar ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

Bursa'da uçak sokağa düştü: 2 kişi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Bursa uçak sokak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.