Bursa'da minibüsün altında 1 kilometre sürüklenen yaşlı adam öldü!

Bursa'da minibüsün altında yaklaşık 1 kilometre sürüklenen 87 yaşındaki adam, yaşamını yitirdi.

Osmangazi ilçesi Gökdere kavşağında Suriye vatandaşı Ahmad K., yönetimindeki 16 AAG 064 plakalı minibüsle Gökdere kavşağına geldiğinde Ferhat Sultansu'ya çarptı. Sultansu, aracın altında sürüklenmeye başladı. Sürücünün yoluna devam ettiğini gören arkasındaki otomobilin sürücüsü, selektör yaparak minibüsü durdurmaya çalıştı. Ahmad K.'nin durmaması üzerine yaklaşık 1 kilometre sonra minibüsün önünü kesen otomobil sürücü, onu uyardı. Bunun üzerine Ferhat Sultansu, çevredekilerin de yardımıyla minibüsün altında sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak kurtarıldı.

Bursa'da minibüsün altında 1 kilometre sürüklenen yaşlı adam öldü!

TALİHSİZ ADAM KURTARILAMADI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sultansu, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otomobil sürücüsünün minibüsün önünü kesmesi, Ferhat Sultansu'nun minibüsün altından çıkarılarak ambulansa alınması ve Ahmad K.'nin minibüsüyle olay yerinden kaçması, güvenlik kameralarına yansıdı.

Bursa'da minibüsün altında 1 kilometre sürüklenen yaşlı adam öldü! - Resim : 2

Bursa'da minibüsün altında 1 kilometre sürüklenen yaşlı adam öldü! - Resim : 3

KAÇAN SURİYELİ YAKALANDI

Sultansu'nun aracın altından çıkarılmasından sonra kaçan minibüs sürücüsü Ahmad K., polis ekiplerince evinde gözaltına alındı. Ahmad K., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Bursa'da minibüsün altında 1 kilometre sürüklenen yaşlı adam öldü! - Resim : 4

Bursa'da minibüsün altında 1 kilometre sürüklenen yaşlı adam öldü! ile ilgili etiketler Bursa ölüm Trafik kazası kaza Suriyeli Osmangazi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.