Bursa'da korkunç bıçaklı kavga

Bursa'nın Mudanya ilçesinde belirlenemeyen bir nedenle çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2'si polis 3 kişi yaralandı. Kavgayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Bursa’nın Mudanya ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Edilin bilgilere göre, kafe işleten Yavuz D, oğulları Yusuf ve Furkan D'yi yanına alarak İstiklal Caddesi'nde ikinci el ev eşyası satan Hüseyin Fırat Ayan (25) ve Barış T'nin (41) yanına geldi.

Bursa'da korkunç bıçaklı kavga

2 POLİS DE YARALANDI

Burada, bir süre oturup konuşan taraflar aralarında tartışma çıktı, daha sonra büyüyüp kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin Fırat Ayan, Barış T. ile devriye atan ve kavgayı görünce müdahale eden 2 polis memuru bıçakla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

BİR YARALI KURTARILAMADI

Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerince Mudanya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Hüseyin Fırat Ayan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis memurları ve diğer yaralının tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Bursa'da korkunç bıçaklı kavga - Resim : 2

Polis ekipleri, Yavuz D, oğulları Yusuf ve Furkan D. ile olayla ilgisi olduğu değerlendirilen Merve K'yi gözaltına aldı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bursa'da korkunç bıçaklı kavga ile ilgili etiketler Bursa Mudanya bıçaklı kavga 2 polis
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.