Bursa'da feci kaza...

Bursa Orhangazi 'de meydana gelen kazada 3’ü çocuk olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. 9 yaşındaki çocuk, yerde yaralı halde yatan annesinin elini bırakmadı.

Kaza, Orhangazi-İznik Karayolu Üreğil kavşağına gelmeden meydana geldi. Orhangazi’den İznik’e giden bir ailenin içinde olduğu hafif ticari araç akşam saatlerinde İznik’ten Orhangazi’ye dönüş için yola çıktı. Mahmut Arslan (52) idaresindeki 16 RBL 07 plakalı hafif ticari araç Üreğil kavşağı yakınlarında henüz belirlenemeyen bir sebeple kontrolden çıktı. Yolun soluna savrulan hafif ticari araç bariyerleri aşarak zeytinlik kenarında bulunan beton sulama kanalına çarptıktan sonra takla attı. Yan yatan araç içinde bulunan 8 kişinin yardımına çevreden yetişen vatandaşlar koştu. Hurdaya dönen araçtan çıkarılan yaralılar için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı.

Bursa'da feci kaza... ile ilgili etiketler Bursa kaza Orhangazi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.