Bursa'da evli kadını taciz eden adama linç girişimi

Bursa'da evli olduğu belirtilen bir kadına cinsel içerikli mesajlar attığı ve kapısına dayandığı iddia edilen şahıs, kadının eşi ve akrabaları tarafından linç edildi.

Olay, Osmangazi ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre M.Ö. isimli şahıs, evli bir kadına cep telefonundan cinsel içerikli mesajlar attı. Mesajlardan rahatsız olan kadın, durumu eşine bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen kadının eşi, mesajların geldiği cep telefonuna mesaj atarak görüşmek istediğini söyledi.

EŞİ VE AKRABALARI DARP ETTİ

Bu mesaj üzerine harekete geçen M.Ö., kadının evine giderek zile bastı. Evin içerisinden çıkan kadının eşi ve akrabaları, M.Ö. ile tartışmaya başladı. Bir süre sonra tartışma kavgaya dönünce kadının eşi ve akrabaları M.Ö.'yü apartmanın girişinde darp etmeye başladı.

Bursa'da evli kadını taciz eden adama linç girişimi

POLİS GÜÇLÜKLE AYIRDI

Kanlar içerisinde kalan M.Ö.'yü gören çevredeki vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kavga eden şahısları güçlükle ayırdı. Yaralı M.Ö. olay yerine gelen sağlık ekiplerince Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılırken, M.Ö.'yü darp eden 3 kişi ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bursa'da evli kadını taciz eden adama linç girişimi - Resim : 2


Bursa'da evli kadını taciz eden adama linç girişimi ile ilgili etiketler Bursa cinsel taciz polis taciz Kavga Osmangazi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.