Bursa Yenişehir Belediyespor’da forma giyen Barış Demir, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Bölgesel Amatör Lig’de bulunan Yenişehir Belediyespor’da sol bek olarak forma giyen başarılı futbolcu Barış Demir (27) ikamet ettiği merkez Yıldırım ilçesi Samanlı mahallesindeki evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Genç futbolcunun cenazesinin bugün Samanlı Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Bölgesel Amatör Lig’de bulunan Yenişehir Belediyespor’da defansın solunda görev alan başarılı futbolcu Barış Demir, (27) ikamet ettiği Bursa’nın Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi'ndeki evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Genç futbolcunun ani ölüm haberi futbol camiasını yasa boğdu.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın yaptığı açıklamada, “Kentimiz için çok önemli bir futbolcuydu. Kendisini çok severdik. Acımız büyük" dedi.

Bursa Yenişehir Belediyespor’da forma giyen Barış Demir, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

 

 

Bursa Yenişehir Belediyespor’da forma giyen Barış Demir, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti ile ilgili etiketler bölgesel amatör lig Barış Demir Bursa Yenişehir Belediyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.