Bursa yarışları ertelendi mi, iptal mi? 24 Ocak TJK Bursa at yarışı ne zaman yapılacak?

Bursa’da yoğun kar yağışı nedeniyle at yarışları da bundan nasibini aldı. 24 Ocak Pazartesi gününde Bursa’da düzenlenecek olan yarışların ertelendiği duyuruldu. Peki 24 Ocak Bursa yarışları iptal mi, ertelendi mi?

Yoğun kar yağışları at yarışlarını da etkiledi. TJK'dan yapılan resmi açıklamada 24 Ocak Pazartesi gününde Bursa’da gerçekleştirilecek olan at yarışlarının ertelendiği duyuruldu. Yarışların hava koşullarının müsait olması durumunda yeniden planlanacağı belirtildi.

24 OCAK BURSA YARIŞLARI İPTAL Mİ?

Bugün gerçekleştirilmesi planlanan Bursa yarışları, yoğun kar yağışı ve pistteki buzlanma nedeniyle, Bursa Yarış Komiserler Kurulu tarafından aynı şart ve aynı program ile 27 Ocak Perşembe gününe ertelenmiştir.

Bu koşular üzerine oynanan biletlerin iadesine başlanmıştır.

Bursa yarışları ertelendi mi, iptal mi? 24 Ocak TJK Bursa at yarışı ne zaman yapılacak? ile ilgili etiketler Bursa At Yarışları tjk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.