15 kilometrelik araç kuyruğu

Bursa-İzmir karayolu, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapandı. Ekiplerin çalışması sonucu yol trafiğe açılırken, 15 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

BURSA'da, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Bursa-İzmir Karayolu, ekiplerin çalışması sonucu yeniden açıldı. Kara yolunda oluşan yaklaşık 15 kilometre uzunluğundaki trafik, dronla havadan görüntülendi.

15 kilometrelik araç kuyruğu

Bursa'da, 2 gündür aralıksız devam eden kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Bursa-İzmir Karayolu  Karacabey mevkisi, kar nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin çalışmaları sonucu, yol tekrar trafiğe açıldı.

15 kilometrelik araç kuyruğu - Resim : 2

Fırtına ve kar yağışı sebebiyle sürücüler zor anlar yaşadı. Trafiğin durma noktasına geldi Bursa-İzmir Karayolu'nda yaklaşık 15 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Trafik, dronla havadan görüntülendi.

15 kilometrelik araç kuyruğu - Resim : 3

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Erzincan, Tunceli, Elazığ ve Bingöl çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, Güney Ege kıyıları, Batı Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor.

15 kilometrelik araç kuyruğu - Resim : 4

Yağışların Marmara'nın güney ve doğusu, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Kütahya, Uşak, Afyon ve Çorum çevrelerinde yoğun kar, İzmir, Manisa, Aydın kıyıları ile Antalya'nın doğusunda kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor.İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda çığ oluşma tehlikesi bulunmaktadır.

15 kilometrelik araç kuyruğu ile ilgili etiketler kar Trafik bursa-izmir karayolu arç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.