Bursa barajlarından sevindiren haber! Yüzde yüz doldu

Bursa'da haziran ayında etkili olan yağışlar sevindirdi. İçme suyunu karşılayan barajların doluluk oranı yeni yıla kadar şehrin içme suyunu karşılayacak seviyeye ulaştı. Hiç yağış olmasa bile Bursa'nın 7,5 ay kadar yetecek suyu olduğu belirtildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü'nden (BUSKİ) alınan bilgiye göre, Bursa'nın içme suyu ihtiyacını karşılayan Doğancı ve Nilüfer Barajı'nda doluluk yüzde 100 oranına ulaştı.

Bursa barajlarından sevindiren haber! Yüzde yüz doldu

Yapılan açıklamada, hiç yağış olmasa bile gelecek yıl ocak ayı ortalarına kadar sıkıntı yaşanmayacağını belirtilirken, yetkililer vatandaşları suyu her ortamda tasarruflu kullanmaları konusunda uyardı.

Bursa barajlarından sevindiren haber! Yüzde yüz doldu - Resim : 2

Bursa barajlarından sevindiren haber! Yüzde yüz doldu - Resim : 3

Bursa barajlarından sevindiren haber! Yüzde yüz doldu - Resim : 4

(İHA)

 

 

Bursa barajlarından sevindiren haber! Yüzde yüz doldu ile ilgili etiketler Baraj Bursa doluluk oranı içme suyu Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü buski

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.