Burhan Kuzu'nun ardından iğrenç sözler

Kendisini 'insan hakları savunucusu' olarak tanımlayan Nesibe Kırış isimli avukat, Burhan Kuzu'nun vefatının ardından iğrenç bir paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kastederek "Dün gece birinin ölümünü hayal ederek uyumuştum ama bu kişi o kişi değildi" diyen Kırış, gelen tepkilerin ardından paylaşımını silip hesabını kilitledi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda kendisini 'kadın ve insan hakları aktivisti' olarak tanımlayan avukat Nesibe Kırış, anayasa hukukçusu Burhan Kuzu'nun vefatı sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

ÖLÜM İÇİN DUA ETTİ

Yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kastederek "Dün gece birinin ölümünü hayal ederek uyumuştum ama bu kişi o kişi değildi. Neyse bakalım bu hayaller dualar bir şekilde tutacak." ifadesini kullandı.

TWEETİNİ SİLİP HESABINI KİLİTLEDİ

İğrenç paylaşımı sonrasında her kesimden insanın tepkisini çeken Kırış'ın, attığı tweeti silip hesabını kilitlediği görüldü.

Öte yandan o paylaşıma tepki gösteren bir kişinin şu ifadeleri kullandığı görüldü:

"'Birinin ölümünü hayal etmek' bir insan vicdanının böylesine canavarlaştığını görmek her defasında ürkütür beni.. Bu şahsın bir de insan hakları alanında çalıştığını görmek.. İnsan hayatına saygısı olmayan birinin insan haklarını koruyabileceğine inanmak.. Ne zavallı ne yazık.."

Burhan Kuzu'nun ardından iğrenç sözler

İşte o paylaşım:

Burhan Kuzu'nun ardından iğrenç sözler - Resim : 2

Burhan Kuzu'nun ardından iğrenç sözler ile ilgili etiketler Burhan Kuzu vefat Nesibe Kırış paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.