Burhan Kuzu'dan, Metin Uca'ya sert çıkış! "TV'lerde yer bulamadı, Twitter soytarısı oldu!"

AKP İstanbul Milletvekili ve Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, kendisi hakkında çirkin bir tweet paylaşan Metin Uca'ya Twitter'dan cevap verdi. Kuzu, Uca için "Twitter soytarısı" dedi...

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan AKP İstanbul Milletvekili ve Anayasa Profesörü Burhan Kuzu’nun hedefinde kendisi için Twitter'da çirkin bir paylaşımda bulunan sunucu Metin Uca var.

Metin Uca 2 gün önce Burhan Kuzu’nun kavun tarlasından bir fotoğrafını paylaşarak, “Kavun ve kelek ayrımı” sözlerini paylaşmıştı.

metin_uca_tweet

Twitter adresinden Uca’ya yanıt veren Kuzu, “Soytarıların yüzünü görmek için, sirkin bitmesini beklemek lazım. Metin Uca artık TV’lerde yer bulamadığı için Twitter soytarısı oldu” ifadelerini paylaştı.

Kuzu’nun bu tweeti sosyal medyada çok konuşulurken bugün Metin Uca'dan yanıt geldi...

metin_uca_tweet2

Burhan Kuzu'dan, Metin Uca'ya sert çıkış! "TV'lerde yer bulamadı, Twitter soytarısı oldu!" ile ilgili etiketler Burhan Kuzu Metin Uca
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.