Burhan Akdağ'ın kadrajından... Tam 11 ay önce Özkan Uğur konseri

Usta sanatçı Özkan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü 69 yaşında hayatını kaybetti. Burhan Akdağ sosyal medya hesabından 11 ay önce bir konser sırasında çektiği kareleri paylaştı. 

Daha önce üç kez lenf kanserini yenen ancak geçtiğimiz aylarda tekrar kansere yakalanan ve Üsküdar’da özel bir hastanede yoğun bakımda tedavi gören sanatçı Özkan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü 69 yaşında hayatını kaybetti.

Usta sanatçı için önce AKM'de tören düzenlendi.Törene bir çok isim katıldı.

TAM 11 AY ÖNCE...

Uğur'un vefatı, sanat dünyasını da derin bir üzüntüye boğarken Burhan Akdağ sosyal medya hesabından 11 ay önce bir konser sırasında çektiği kareleri paylaştı. 

Akdağ o paylaşıma şu ifadeleri yazdı: "Özkan Uğur'ın tam 11 ay önce çektiğim fotoğrafları... Bir yıl önce kent orman YBY alanının yapılan MFÖ konserinde objektifime takılan Özkan Uğur karelerinden bir kaçı..."

Burhan Akdağ'ın kadrajından... Tam 11 ay önce Özkan Uğur konseri

Burhan Akdağ'ın kadrajından... Tam 11 ay önce Özkan Uğur konseri - Resim : 2

Burhan Akdağ'ın kadrajından... Tam 11 ay önce Özkan Uğur konseri - Resim : 3

Burhan Akdağ'ın kadrajından... Tam 11 ay önce Özkan Uğur konseri - Resim : 4

 

Burhan Akdağ'ın kadrajından... Tam 11 ay önce Özkan Uğur konseri ile ilgili etiketler Özkan Uğur
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.