Burcu Özberk imaj değiştirdi! Yeni haline beğeni yağdı

Son olarak final yapan Aşk Mantık İntikam dizisinde hayat verdiği Esra karakteriyle izleyici karşısına çıkan 32 yaşındaki oyuncu Burcu Özberk imajında değişikliğe gitti. Dizinin final yapmasının ardından soluğu tatilde alan güzel oyuncu, uzun bir tatilin ardından soluğu kuaförde aldı. Saç rengini değiştiren Burcu Özberk yeni halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Güneşin Kızları, Şahane Damat, Badem Şekeri, Aslan Ailem, Afili Aşk, Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda rol alan ve son olarak İlhan Şen ile başrolünü paylaştığı final yapan Aşk Mantık İntikam dizisiyle ekranlarda olan genç oyuncu Burcu Özberk, projesi bittikten sonra soluğu tatilde almıştı. Tatil için önce Bali'ye giden Özberk, daha sonra ise ailesiyle birlikte Türkiye'de tatiline devam etmişti. Tekne tatili kareleriyle gündem olan genç oyuncu bu kez yeni haliyle adından söz ettirdi.

 
TATİL DÖNÜŞÜ İMAJ TAZELEDİ


Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan oyuncu, geçtiğimiz günlerde çıktığı tekne tatili dönüşü imaj tazeledi. Uzun süre tatil yapıp yorgunluğunu atan Burcu Özber, tatilden döner dönmez imaj değiştirdi.

Burcu Özberk imaj değiştirdi! Yeni haline beğeni yağdı


Saçlarına bakım yaptırıp rengini de değiştiren ünlü oyuncu yeni halini 9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. Burcu Özberk'in ıslak görünümlü saçları hayranları tarafından oldukça beğenildi. Yeni haliyle çekilen kısa bir videosunu yayınlayan Özberk'in dekoltesi ise paylaşımına damga vurdu.

Burcu Özberk imaj değiştirdi! Yeni haline beğeni yağdı - Resim : 2


Özberk, yeni imajını sergilediği dakikalarda tişörtünün küçük gelmesi nedeniyle göğüs dekoltesi vermekten kaçamadı.

Burcu Özberk imaj değiştirdi! Yeni haline beğeni yağdı - Resim : 3

Burcu Özberk imaj değiştirdi! Yeni haline beğeni yağdı - Resim : 4

Burcu Özberk imaj değiştirdi! Yeni haline beğeni yağdı - Resim : 5

 

Burcu Özberk imaj değiştirdi! Yeni haline beğeni yağdı ile ilgili etiketler Burcu Özberk Sosyal Medya imaj degişim Aşk Mantık İntikam Esra
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.