Burcu Köksal'ı CHP'den kovanlar Tanju Özcan'a ne yapacak? Canlı yayında bomba çıkış: DEM Partililerle aynı kaldırımda bile yürümem!

"DEM Partilileri belediyeye sokmam" sözleriyle CHP içinde krize neden olan Burcu Köksal'ın çıkışının ardından CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın "DEM Partilileri muhatap dahi almıyorum, aynı kaldırımda bile yürümem." sözleri gündeme bomba gibi düştü. Köksal'ı partiden kovmakla tehdit edenlerin Tanju Özcan için bir şey yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

CHP medyasının bir anda 'faşist' diyerek hedef haline gelen Burcu Köksal'a CHP içinden de sesler yükseldi. 

Burcu Köksal'ın 'Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak' sözlerini CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'sürçülisan' oldu diyerek düzeltmişti. 

İmamoğlu'nun "Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti" sözleriyle tehdit ettiği Köksal'a tepkiler büyürken CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın DEM Parti ile ilgili sözlerine parti içinde ne tepki verileceği merak konusu oldu. 

"DEM PARTİLİLERLE AYNI KALDIRIMDA BİLE YÜRÜMEM"

"DEM Parti ile işbirliği yapılmaması görüşündeyim" diyen Özcan, Sözcü TV yayınında "CHP'de farklı düşünceler olabilir ama ben DEM Partililerle aynı kaldırımda bile yürümemeyi tercih ederim. Bundan sonra DEM Partilileri muhatap dahi almıyorum." sözleri dikkat çekti. 

İşte Tanju Özcan'ın DEM Parti ile ilgili o sözleri: 

"Ben DEM Parti ile işbirliği yapılmaması görüşündeyim. Bolu'da böyle bir şey söz konusu olamaz. CHP'de farklı düşünceler olabilir ama ben DEM Partililerle aynı kaldırımda bile yürümemeyi tercih ederim .

Ben partinin yaptığı işbirliğinden memnun kalmam ama takdiri de parti meclisine bırakırım. Partiye geri dönüşümden itibaren DEM Partililer bana saldırıyor. Benim ırkçı olduğumu söylüyorlar ama ben kapsayıcı Türk milliyetçisiyim. Bundan sonra DEM Partilileri muhatap dahi almıyorum."

 

 

Burcu Köksal'ı CHP'den kovanlar Tanju Özcan'a ne yapacak? Canlı yayında bomba çıkış: DEM Partililerle aynı kaldırımda bile yürümem! ile ilgili etiketler Tanju Özcan CHP Bolu Burcu Köksal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.