Burcu Esmersoy'dan evlilik açıklaması!

46 yaşındaki ünlü sunucu Burcu Esmersoy, 1 yıldır beraber olduğu kendisinden yaşça küçük sevgilisi Nazım Akmandil ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Üçüncü kez mutluluğa 'evet' diyecek olan ünlü sunucu, evlilik hazırlıklarından bahsetti. İşte detaylar...

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ilk evliliğini İtalyan iş insanı Massimo Cusimano ile ikinci evliliğini ise Berk Suyabatmaz ile yapmıştı. İki evliliği de çok kısa süren Burcu Esmersoy, üçüncü kez evlenmeye hazırlanıyor. 1 yıldır aşk yaşayan Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil, ilişkilerini evlilikle taçlandırma kararı almıştı.

Burcu Esmersoy, kendisinden 15 yaş küçük olan sevgilisi Nazım Akmandil'den İtalya'da evlilik teklifi aldı. Düğün için ise otel engeline takıldı. Esmersoy, "Otel dolu. Bize '2023'te görüşelim' diye mail attılar. Biz de 'Biri düğününü iptal ederse bize haber verin' dedik. Bekliyoruz. İstediğim bir tarih var onu ayarlamaya çalışıyorum" diye konuşmuştu.

Nikâh masasına oturmak için gün sayan 46 yaşındaki sunucu, evlilik hazırlıklarından bahsetti. Esmersoy, ''Evlilik teklifi nasıl oldu?'' sorusuna ise ''Rüyalarımdaki gibi oldu'' diyerek mutluluğunu dile getirmişti.

Burcu Esmersoy'dan evlilik açıklaması!

''İNANILMAZ UYUMLU BİR ÇİFTİZ''

''Gözlerine ve gülüşüne aşık oldum'' dediği sevgili Akmandil'le olan ilişkisi hakkında konuşan güzel sunucu, ''İkimizin uyumu inanılmaz. Her şeyimiz neredeyse aynı. Bir insan bir insan bu kadar denk gelebilir. İnanılmaz uyumlu bir çiftiz. İkimiz de aynı zamanlarda çalışıyoruz. O da çok yoğun olduğu için birbirimizi dengeliyoruz'' açıklamasını yapmıştı.

''MİNİK MİNİK HAZIRLIKLARIMIZ VAR''

Bebek'teki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıyan Esmersoy, acelesi olduğunu dile getirse de, gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmadı.

Evlilik hazırlığından bahseden sunucu, "Evlilik için minik minik hazırlıklarımız var, devam ediyor. İnşallah her şey güzel olacak. Size kolay gelsin. Acelem var biraz kusura bakmayın" dedi.

Öte yandan 46 yaşındaki Burcu Esmersoy'a doktoru tarafından "Psikolojin için sosyal medyadan uzak duracaksın" yasağı konduğu ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncunun depremle ilgili gördüğü paylaşımlar sebebiyle ileri derecede anksiyete bozukluğu yaşadığı öğrenilmişti.

Burcu Esmersoy'dan evlilik açıklaması! ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.