Burcu Esmersoy genç aşkı Nazım Akmandil ile el ele yakalandı

Ekranların vazgeçilmez isimlerinden biri olan 45 yaşındaki sunucu Burcu Esmersoy kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi Nazım Akmandil ile ilk kez el ele görüntülendi. İkilinin kameralar karşısındaki rahat tavrı ise dikkatlerden kaçmadı. Daha önce iki evlilik yapan, Massimo Cusimano ile 2005–2008 tarihleri arasında ve Berk Suyabatmaz ile 2018–2019 tarihleri arasında evli kalan Esmersoy yeniden evlenip evlenmeyeceği sorusuna bakın ne cevap verdi...

2019 yılında iş insanı Berk Suyabatmaz’dan boşandıktan sonra geçtiğimiz günlerde yazılımcı Nazım Akmandil ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkan Burcu Esmersoy, magazin gündeminde ilk sırada yer almıştı. Etiler’de bir mekan çıkışında el ele tutuşan çiftlerin rahat tavırları ve keyifli halleri kameralara yansıdı.

Burcu Esmersoy genç aşkı Nazım Akmandil ile el ele yakalandı

''BU İLİŞKİ BANA ÇOK İYİ GELDİ''

30 yaşındaki yazılımcı sevgilisi Nazım Akmandil ile görüntülenen Esmersoy muhabirlerle kısa bir süre sohbet ederek, "Bu ilişki bana çok iyi geldi. Sanki uzun yıllardır birlikteymişiz gibi hissediyorum" şeklinde yanıt verdi.


EVLİLİK SORUSUNA YANIT

Esmersoy, "Yeniden evlenecek misiniz?" şeklindeki soruya da "O konuları açmayalım arkadaşlar" dedi. Ünlü sunucu ayrıca "2022'yi nerede karşılayacaksınız?" sorusuna da "Benim bilgim yok. Sevgilime teslim oldum. O nereye götürmek isterse oraya giderim" yanıtını verdi.

Burcu Esmersoy genç aşkı Nazım Akmandil ile el ele yakalandı

Türkiye’de mobil oyun sektörünün öne çıkan şirketlerinden birinin kurucu ortağı olan Nazım Akmandil ile Burcu Esmersoy arasındaki 15 yaş fark zaman zaman konuşulmuş ancak güzel sunucu bu sorulardan uzak kalmıştı.

Burcu Esmersoy genç aşkı Nazım Akmandil ile el ele yakalandı

Burcu Esmersoy genç aşkı Nazım Akmandil ile el ele yakalandı ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy nazım Akman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.