Burcu Esmersoy eski aşkını dövmesinde taşıyordu!

Geçtiğimiz gün sol ön kaburgasındaki dövmeden sevgilisi Berk Suyabatmaz'ın rahatsız olduğu için soluğu dövmecide aldığı iddia edilen Burcu Esmersoy, dedikodulara nokta koydu.

Takvim'de yer alan habere göre, eski aşkının adının yazılı olduğu dövmeyi Japon balığı dövmesiyle kapattırdığı söylenen güzel sunucu Burcu Esmersoy şöyle dedi:

"Dövmemde eski sevgilimin adı değil, Farsça 'Dünya' yazıyordu. Dövmenin rengi zamanla solduğu için sıkıldım ve değiştirmeye karar verdim. Ben de Japonya'da çok bilinen Koi balığının dövmesini yaptırdım."

Sunucu, ilişkisinde kıskançlık krizleri yaşandığı iddialarını da böylece çürütmüş oldu.

Esmersoy, Suyabatmaz'la yaklaşık 2 aydır mutlu bir ilişki yaşıyor...

burcu-esmersoy-ejderha

Geçtiğimiz temmuz ayında Hürriyet'te yer alan habere göre, ensesindeki dövme dikkat çeken Esmersoy, saçını kaldırarak görüntü alınmasına izin vermişti.

Geçmişte aynı yerde kurukafa dövmesi olan Esmersoy, onu kapatmak için yaptırdığı ejderha dövmesi için “Genç kızlık ruhu” demişti.

Burcu Esmersoy eski aşkını dövmesinde taşıyordu! ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy Dövme suyabatmaz koi balığı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.