Burcu Binici aldatma haberlerine son noktayı koydu!

Burcu Binici, Murat Binici'yle aşk iddialarını bu sözlerle yalanladı.

Güneş Gazetesi yazarı Ahmet Döğen'in haberine göre, Merve Özbey'in sevgilisi Murat Binici'yla yasak aşk yaşadığı iddia edilen Burcu Binici ilk kez konuştu. Güzel oyuncu “Merhaba dediğim bir insanla, bu denli anılmak bana saçma geldi. Haberi yapan arkadaş büyük bir iddia yapmış, el ele tutuştu, Beşiktaş'ta görüldü yazmış ama neye dayanarak böyle bir şey yazdığını anlamadım” diye konuştu.

Kendisinin de daha önce aldatıldığını hatırlatan Binici, bu tip haberlerle karşı karşıya kalmasının üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi:

“Hayatımda biri olsa ben açıkça söylerim. Benim için aldatmak hırsızlıktır. Aldatılmayı daha önce canlı olarak yaşamış biri olarak, ben kimseye bunu yaşatmam. Onların ilişkisine lütfen beni dahil etmesinler.”

0x0-burcu-binici-isyan-etti-aldatmak-hirsizliktir-1511346490421

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın yeni oyunu "Bak Bizim Şarkımızı Çalıyorlar" önceki akşam perde açtı. Bu gece de yer alan Burcu Binici, Ali Mert Yavuzcan, Özge Özder, Köksal Ünal, Evrim Artut, Müge Gülgün ve Çağrı Büyüksayar'ın rol aldığı oyunu izledi.

YALAN HABERLERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Merve Özbey ve sevgilisi Murat Binici'nin ilişkilerinin bitme sebebi olarak gösterilen Burcu Binici haberleri yalanlarken, bu haberleri yapanlara da fena patladı. Hakkında yalan yanlış haberler yapanlardan biri olan Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu'na Twitter hesabından şunları söyledi:

"#cengizsemercioğlu yalan iftira habere evet birlikteler şu an demiş. Bir tek benim haberim yok herkes o kadar eminki. Keşke bana da haber verseydiniz, beyin bedava! "

Ekran_Resmi_2017-11-23_13.16.58

Burcu Binici aldatma haberlerine son noktayı koydu! ile ilgili etiketler Merve Özbey Burcu Binici Aldatma Hırsızlık murat binici Açıklama