Buray ile Ayşe Özyılmazel'den ilan-ı aşk

38 yaşındaki ünlü popçu Buray ile 42 yaşındaki köşe yazarı ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel'in aşk yaşadığı iddia edilmişti. İkili birlikteliklerini sosyal medyadan ilan etti. Bir arkadaşlarının düğününe birlikte katılan çift, düğünde çekilen romantik bir karelerini Instagram'dan paylaşarak ilişkilerini gözler önüne serdiler.

Alaz Alaz, Sen Sevda mısın?, Seni Sevmiyorum Artık, Mecnun, Deli Divana, Tac Mahal, Seni Sevmiyorum Artık gibi şarkılarıyla adından söz ettiren ünlü popçu Buray'ın, kendisinden 4 yaş büyük olan Ayşe Özyılmazel'le aşk yaşadığı iddia edilmişti. İddialar doğru çıktı.

Bir süredir adı aşk dedikolarına karışan Buray ile Ayşe Özyılmazel cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Daha önce birlikte görüntü vermeyen çift, romantik bir karelerini Instagram hesaplarından yayınlayarak aşklarını gözler önüne serdi.

AŞKLARINI SOSYAL MEDYADAN İLAN ETTİLER

Katıldıkları bir düğünde birlikte boy gösteren çift yaptıkları bu paylaşımla ilişkilerini ilan etmiş oldu. Buray, Özyılmazel'e sarıldığı bir fotoğrafı yayınladı. Bu paylaşımı Özyılmazel de kendi sayfasında paylaştı.

İşte Ayşe Özyılmazel'le Buray'ın aşk pozu:

buray - ayşe özyılmazel

 

Buray ile Ayşe Özyılmazel'den ilan-ı aşk ile ilgili etiketler Ayşe Özyılmazel Buray Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.