Buray gönlünü oyuncu Ezgi Şenler'e kaptırdı! Sevgilisinin hasretine dayanamayınca soluğu bakın nerede aldı

Ünlü şarkıcı Buray, aşk iddiaları ile gündeme geldi. Bir zamanlar Ayşe Özyılmazel ile aşk yaşayan ve ilişkilerini sessiz sedasız bitiren ünlü şarkıcının yeni aşkının oyuncu Ezgi Şenler olduğu iddia edildi. Sevgilisinin hasretine dayanamayan Buray, soluğu bakın nerede aldı.

Dillerde dolanan şarkılarıyla iyi bir çıkış yakalayan ve son zamanların en çok dinlenen pop şarkılarını seslendiren Buray, aşk ididalara ile gündeme geldi.

38 yaşındaki Buray'ın, geçtiğimiz yıl kendisinden 4 yaş büyük meslektaşı Ayşe Özyılmazel'le yakınlaştığı ileri sürülmüştü. Buray, sevgilisi Ayşe Özyılmazel ile bir düğüne katılmış ve Özyılmazel'in kendisine sarıldığı bir fotoğrafı takipçileriyle paylaşmıştı. Ancak ünlü çift, bir süre sonra ilişkilerini sessiz sedasız bitirdi.

Buray gönlünü oyuncu Ezgi Şenler'e kaptırdı! Sevgilisinin hasretine dayanamayınca soluğu bakın nerede aldı

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Şimdilerde ise Buray'ın ismi yeni bir güzelle anılmaya başladı. İddialara göre; popçu Buray, oyuncu Ezgi Şenler'e gönlünü kaptırdı. Sevgilisinin hasreti ise bakın Buray'a neler yaptırdı. Oyuncu Ezgi Şenler, bir süredir yeni dizisinin çekimleri nedeniyle Bodrum'da kalıyor. Hürriyet'in haberine göre; Buray da geçtiğimiz günlerde sevgilisine sürpriz yapıp dizi setine gitti ve sevgilisiyle hasret giderdi.

Buray gönlünü oyuncu Ezgi Şenler'e kaptırdı! Sevgilisinin hasretine dayanamayınca soluğu bakın nerede aldı - Resim : 2

Buray gönlünü oyuncu Ezgi Şenler'e kaptırdı! Sevgilisinin hasretine dayanamayınca soluğu bakın nerede aldı ile ilgili etiketler Buray
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.