Burası Hafta Sonu Oylum Talu neden yok? Oya Çebi kimdir?

Habertürk TV ekranlarında hafta sonları Cumartesi ve Pazar günlerinde yayınlanan Burası Hafta Sonu programının sunucusu Oylum Talu’nun olmayışı kafaları karıştırdı. Onun yerine programda yer alan isim Oya Çebi oldu. İzleyenlerde Oylum Talu neden yok sorusuna yanıt aradı. Peki, Oya Çebi kimdir?

Habertürk TV ekranlarının hafta sonu programlarından biri olan ve Cumartesi ve Pazar günlerinde yayınlanan Burası Hafta Sonu programının sunucusu Oylum Talu’nun yer almayışı kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu.

Burası Hafta Sonu Oylum Talu neden yok?

Burası Hafta Sonu programında Oylum Talu’nun neden olmadığı hakkında Habertürk TV yönetiminden henüz bir açıklama gelmedi. Talu’nun yerine programda sunucu Oya Çebi yer aldı.

Burası Hafta Sonu Oylum Talu neden yok? Oya Çebi kimdir?

Oya Çebi kimdir?

20 Ocak 1985 tarihinde Trabzon'da dünya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitiminin ardından Araklı Anadolu Öğretmen Lisesi'nden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim bölümünde eğitim gördü. Sıkı bir Trabzonspor taraftarı olan Çebi aynı zamanda piyano çalmayı ve şarkı söylemeyi çok sevmektedir.

2017 yılında Habertürk TV kanalına transfer olan Çebi burada Hafta Sonu Sabahı, Gece ve Gün Başlıyor programlarının yanı sıra ana haber bülteninin sunumunda görev aldı

Burası Hafta Sonu Oylum Talu neden yok? Oya Çebi kimdir? ile ilgili etiketler Oylum Talu Oya Çebi burası hafta sonu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.