Burak Yılmaz'dan yıllar sonra gelen Fenerbahçe itirafı: "Yumruk yumruğa kavga ettik"

Milli yıldız Burak Yılmaz'dan yıllar sonra bir itiraf geldi. Şu anda Hollanda ekibi Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde, teknik direktör Luis Aragones ile yumruk yumruğa kavga ettiğini açıkladı.

37 yaşındaki başarılı futbolcu Burak Yılmaz, Mehmet Demirkol'un Socrates YouTube kanalında yaptığı programa konuk oldu. Kariyeriyle ilgili çarpıçı açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, oldukça şaşırtan bir itirafta da bulundu.

ARAGONES İLE YUMRUK YUMRUĞA KAVGA ETTİK

Burak Yılmaz, 2008 yılında Fenerbahçe'de oynadığı dönemde teknik direktör Luis Aragones ile yumruk yumruğa kavga ettiğini açıkladı.

Burak Yılmaz'dan yıllar sonra gelen Fenerbahçe itirafı: "Yumruk yumruğa kavga ettik"

Başarılı futbolcu yaşanan olayı şöyle anlattı:

"Aragones ile ben yumruk yumruğa kavga ettim. Beni bir maç oynattı. İlk defa da 3-0 galip geldik. Çok da iyi oynamadım ama o sahada ilk defa net bir galibiyet. Çok iyi oynamadım. Sivas’a gittik aynı takım ilk 11 oynuyor ben yokum hemen gittim odasına çünkü bir daha benim orada, o takımda şans bulma ihtimalim yok. Hocaya dedim ki ‘Ben oynamıyorum. Geçen hafta kazandık. Herkes aynı takımda oynuyor, ben oynamıyorum.' O da; 'Sen kimsin' dedi. Abi en deli çağım futbolda.

Sen kimsin deyince bana bende de o zaman cahil cesareti var. Çok kötü bir kavga etmiştik biz. Sonra 18 kişilik kadro her yere 17 kişi gidiyordu. Ben tek başıma duşumu alıp bir sene boyunca kadroya girmedim. Fenerbahçe’de öyleydi. İçimde uktedir. Fenerbahçe camiası çok büyük bir camia."

Burak Yılmaz'dan yıllar sonra gelen Fenerbahçe itirafı: "Yumruk yumruğa kavga ettik" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Burak Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.