Burak Yılmaz'dan Rosier'e Zaha uyarısı: Sakın geçit verme!

Beşiktaş'ın cumartesi günü oynayacağı Galatasaray derbisi öncesi teknik direktör Burak Yılmaz'dan oyuncularına özel uyarılar devam ediyor. Çiçeği burnunda teknik adam, sağ bek oyuncusu Valentin Rosier'i Zaha konusunda uyardı.

Süper Lig'de 9. hafta dev bir karşılaşmaya sahne olacak. Cumartesi günü Rams Park'ta Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Konuk ekibin teknik direktörü Burak Yılmaz, oyuncularını sık sık uyarırken, sağ bekte görev alacak Valentin Rosier ile de özel olarak görüştü.

ROSİER'E ZAHA UYARISI

Beşiktaş Teknik Direktörü Burak Yılmaz derbi öncesi oyunculara sık sık uyarılarda bulunuyor. Valentin Rosier'e 11'de şans vermeyi düşünen Yılmaz, Portekizli oyuncu ile ayrı ilgileniyor. Burak Yılmaz, sağ bek bölgesinde oynayacak olan ve karşısında Zaha ile mücadele edecek Rosier'i bu konuda özellikle tembihledi.

Sabah'ın haberine göre Rosier'in Galatasaraylı oyunculara geçit vermemesini isteyen Burak Yılmaz, "O bölgeden geçit vermeni istemiyorum" dedi.

Burak Yılmaz'dan Rosier'e Zaha uyarısı: Sakın geçit verme! ile ilgili etiketler Valentin Rosier Burak Yılmaz Beşiktaş Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.