Burak Yılmaz'dan itiraf

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, sakal bırakmasınının nedenini açıkladı.

Sakatlığı nedeniyle iki hafta sahalardan uzak kalacak olan Burak Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

32 yaşındaki forvet, bazı başarı ve mutlulukları yaşadığı kulübünde tekrardan bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Trabzonspor benim için çok kutsal bir yer. Forması da kutsal. İlk Trabzonspor döneminde yakaladığım başarılardan sonra hayatımda birçok şey kazandım. O yüzden beni ben yapanın Trabzonspor olduğunu çok iyi biliyorum. Bu formayı her giyişimde Allah'a şükrediyorum. Çünkü bu forma sayesinde bugünlere geldim. Ben Trabzonspor'a, Trabzonspor da bana çok şeyler katmıştır" ifadesini kullandı.

"CUMHURBAŞKANIMIZ SAKALLARIMI KESMEMEMİ SÖYLEDİ"

Burak, hayatında ilk defa sakal bıraktığını da ifade ederek, "Sakalımı sürekli kesiyorum, tarzım böyleydi. Geçenlerde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyarete gittiğimiz zaman, 'Sakal yakışmış oğlum' dedi ve kesmememi istedi. Ben de biraz böyle kalmasına karar verdim. Sonra kızlarım da, 'Babacım sakalların çok güzel, kesme' dediler. Öyle kaldı" diye konuştu.

Burak Yılmaz'dan itiraf ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Recep Tayyip Erdoğan sakal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.