Burak Yılmaz taşları yerinden oynatıyor! Rachid Ghezzal kararı

Beşiktaş teknik direktörü Burak Yılmaz, Rachid Ghezzal'ı 10 numara bölgesinde oynamak için hazırlıyor. Milot Rashica ile Rachid Ghezzal'ı aynı anda sahada görmek isteyen Burak Yılmaz, Cezayirli yıldızı geçmişinde de alışık olduğu 10 numara mevkinde deniyor.

Taktik idmanlarıyla etkili bir oyun planlayan Burak Yılmaz, takımın yıldızlarını bir arada oynatmak için yeni 10 numarasını belirledi. Daha önce de bu pozisyonda oynayan yıldız ismin, Siyah-Beyazlı ekibe olumlu katkı vermesi bekleniyor. İşte detaylar...

BEŞİKTAŞ'IN YENİ 10 NUMARASI

Ligde pazartesi günü oynanacak Gaziantep maçı öncesinde teknik sorumlu Burak Yılmaz, takımını taktik idmanıyla hazırlıyor. Teknik ekibin son antrenmanda Rachid Ghezzal'ı 10 numarada denediği bildirildi. Antrenmanda Milot Rashica sağ, Cenk Tosun sol kanatta oynatıldı. 10 numara oynama özelliği de olan Ghezzal, daha önce de bu pozisyonda görev yapmıştı. Teknik ekibin, hem Rashica'yı hem Ghezzal'ı aynı anda oynatmak için böyle bir plan yaptığı bildirildi.

Burak Yılmaz taşları yerinden oynatıyor! Rachid Ghezzal kararı ile ilgili etiketler Rachid Ghezzal Burak Yılmaz Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.